0700-59 88 72 info@daltek.se

Sälj din mobil

Har du någon mobiltelefon eller surfplatta som du inte behöver längre? Nu kan du sälja den till oss!

Vi köper mobiler och surfplattor av myndigheter, företag och privatpersoner. Vi köper i första hand iPhones och iPads (även trasiga), men visa andra modeller är också av intresse.

Kom in med din enhet så vi kan se om vi kan göra en bra deal redan idag. Om du inte har möjlighet att komma till oss då kan du skicka din enhet. Se till bara att packa mobilen/plattan väl, helst i originalkartong, så att det inte uppstår några skador vid frakten.

Vi testar och värderar din enhet, därefter ger vi dig ett bud. Om du accepterar budet sätter vi in pengarna direkt på det bankkonto du uppgav eller skickar dem via Swish om så önskas. Utifall du är inte nöjd med budet, skickar vi din enhet tillbaka, fraktfritt förstås.

Och till slut, tänk på att spara den data du vill ha kvar, samt att ta bort alla koder och konto-ID/ icloud- ID mm.

Ta gärna kontakt med oss innan du skickar din enhet, så förklarar vi närmare hur du ska gå till väga.

Viktigt

Vi köper inga  hittegods eller stulna enheter. Dessa ska man överlämna till polisen. Alla försök till bedrägeri polisanmäls!

Sälj din mobil
}

Öppettider

Vardagar 10-19

Lördagar 10-17

Söndagar 12-17

Adress

Daltek

Svartbäcksgatan 7
(S:t Per Gallerian)

753 20 Uppsala

Telefon

0700-59 88 72

E-post

info@daltek.se

Jag godkänner kakor genom att använda denna webbplats. Info

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng