Gå till innehåll

Om oss

Bensinpriset har aldrig varit så högt som det är nu, vilket leder till att man söker sig till andra billigare transportmedel.

Elsparkcykel är ett av dem som på kort tid blivit mycket populärt, framförallt i storstäderna Stockholm och Göteborg, men även här i Uppsala. 

Försäljningen av dessa har ökat markant och det är många butiker som säljer elscootrar, men väldigt få  som har egen serviceverkstad där man kan få hjälp med sin spark.

Där kommer vi till undsättning.

Vi på Daltek gillar teknik och nya utmaningar, så det känns helt naturligt för oss att utveckla och anpassa vår verksamhet till dessa nya tider.

I vår nya butikslokal på Kungsgatan i Uppsala kommer vi att ta hand om servicereparationer av de mest kända märkena såsom Xiaomi och Ninebot, men målet är att så småningom kunna serva och laga även andra märken som förekommer på den svenska marknaden. 

 

Vilka är vi?

Daltek startades av mig för 17 år sedan som en liten mobilbutik i Kvarnen Gallerian i Uppsala. Då var mobilbranschen i sin framfart och det var många aktörer som sålde mobiltelefoner, men väldigt få serviceställen där man kunde få sin mobil lagad på plats och på samma dag, utan man fick vänta i flera veckor, vilket var helt orimligt.

Då föddes idén om att starta egen mobilservice och på så sätt ta del av utvecklingen.

Inte för att skryta, men vi var faktiskt först i Uppsala med konceptet som erbjöd snabb och prisvärd service av mobiltelefoner. Resten är historia...

Nu siktar vi mot nya utmaningar och hoppas på lika stor framgång även denna gång med elscootrar.

Det är både roligt och spännande att vi nu får möjlighet att hoppa på tåget till denna nya era inom urban mobility. 

Varmt Välkomna !

Alija